Driftsinformation har holdt flyttedag

Publiceret 07-12-2017

CPR’s Driftsinformation er flyttet til et nyt site med mulighed for notifikationer via mail, SMS, Twitter og webhooks.

Information om CPR produkternes ”operational status”, response time, incidents og scheduled maintenance publiceres fremover på CPR’s nye driftsinformationssites:

 

Produktion:    https://cprdkprod.statuspage.io/

Demo:             https://cprdkdemo.statuspage.io/

 

Driftsovervågningen i CPR’s backbone er blevet forbedret og sender automatisk besked til statuspage.io, hvis der registreres udfald på produkterne.

Brugere af CPR-systemets produkter anmodes om at oprette abonnement på notifikationer. Det er muligt at opsætte ”preferences” for hvilke ”components”, der ønskes notifikationer om.

Bemærk: Den gule Degraded Performance kan fremgå når der deployes en ny version af CPR-systemet, og idet nye versioner deployes flere gange om måneden (til tider flere gange om ugen) kan Degraded Performance fremgå hyppigt. Deployment vil normalt ikke have en funktionel betydning, og Degraded Performance fremgår fordi CPR-systemet ikke afvikles med lige load på datacentrene.

Der kan læses mere om CPR’s kommunikationskanaler for driftsinformation på https://www.cpr.dk/kunder/driftsstatus/

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbreve:

Ved tilmelding af et nyhedsbrev giver du samtidig samtykke til, at CPR-administrationen indsamler og behandler oplysninger om bl.a. din mailadresse.