Kommunale distrikter udfases af CPR's vejregister

Publiceret 19-08-2013

Hvis du er kunde og abonnerer eller downloader på hele eller dele af de kommunale distrikter i CPR-Vejregister, skal du være opmærksom på, at den del af CPR-Vejregister udfases indenfor det næste års tid.

Årsagen til at CPR-Vejregister udfases er, at Regeringen har besluttet, at en række basisinformationer om personer, virksomheder, ejendomme og adresser skal samles i autoritative registre. De distrikter, der er udpeget som autoritative videreføres i regi af Geodatastyrelsen, og de øvrige vil blive overført til kommunerne.

I CPR-Vejregister er der en række kommunale distrikter, som ikke er udpeget som autoritative. Blandt de mest benyttede er:

1. Befolkning

2. Byfornyelse

3. Evakuering

4. Skole

5. Social

6. Varme

7. Samt en ikke- standardiseret diverse-gruppe

Vi arbejder på, at du som kunde fortsat få adgang til de kommunale distrikter, men det forudsætter, at du i nedenstående link indtaster dine kontaktoplysninger. Vi vil herefter kontakte dig direkte. Indtast dine kontaktoplysninger – Klik her

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbreve:

Ved tilmelding af et nyhedsbrev giver du samtidig samtykke til, at CPR-administrationen indsamler og behandler oplysninger om bl.a. din mailadresse.